Disclaimer

1. Aan de informatie die ik strek kunnen geen rechten worden ontleed. De informatie die ik verzamel komen van externe bronnen. Desalniettemin kan de informatie onjuist dan wel onvolledig zijn.  Zelf verzoek ik, wanneer U deze informatie wilt gebruiken, zelf ook externe bronnen te raadplegen, dan wel contact op te nemen met bijvoorbeeld de Bundesambt für Güterverkehr (BAG).

2. Auteursrechten:
2a. Foto's die door mij zijn geplaatst onder ©mhkamp mogen gebruikt onder de volgende voorwaarden:

- Foto's gebruiken om een situatie te schetsen die alleen op deze foto te zien is.
- Foto's gebruiken in een discussie.
- Foto's dienen tussen de [img] - [/img] tags geplaatst te worden. Het downloaden van de foto en opnieuw uploaden op een andere server en/of verwijderen van ©mhkamp is niet toegestaan.
- Een bronvermelding hoeft niet, is uiteraard wenselijk.

2b. En anders:
© 2009 - 2021 autobahnen.nummerplaten.info
Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. Bij constatering van inbreuk op het auteursrecht, zijn gerechtelijke stappen niet uitgesloten.
Alle Bilder sind Urheberrechtlich geschützt. Bei Verwertung ohne Genehmigung kann dieser Schutz auch gerichtlich durchgesetzt werden.
All pictures are copyright protected by law. Violators can face prosecution.

3. Actualiteit:
3a : Het kan voorkomen dat in de loop van de jaren de situatie veranderd is. Ik probeer zo veel mogelijk in geschreven tekst de huidige situatie weer te geven, al zegt de foto / video anders. Ook kan het voorkomen dat de situatie veranderd is, zonder dat ik daar weet van heb. Een melding is uiteraard wenselijk.

3b : Ik probeer eens in de 5 jaren een nieuwe serie te maken, al is dat vanwege de grootte van het land uiteraard praktisch onmogelijk. Ook is de situatie vrij stabiel wat bewegwijzering betreft. Het kan dus voorkomen dat fotoseries ouder zijn dan 5 jaren, maar dat de situatie vrijwel identiek is dan toen de fotoserie is gemaakt. Andere wegen dan Autobahnen hebben niet echt mijn voorkeur, dus dat daar een update van verschijnt is niet groot.

4. Kentekens : Het is niet mijn bedoeling om pontificaal kentekens op de foto te zetten. Ik probeer zo veel mogelijk een wegwijzer in beeld te brengen. Gezien de grootte van de series is het voor mij ondoenlijk om elke foto bij langs te gaan om een kenteken te vervagen. Mocht Uw kenteken er op staan, neem contact op. De melding moet bestaan uit : Fotonummer, paginanummer en eventueel kenteken.

5. Oude foto's : Op internet zie ik wel eens oude foto's voorbij komen. Helaas is het zo dat men toen niet dacht aan auteursrechten. Zo'n foto is uiteindelijk gaan zwerven zonder dat de originele fotograaf bekend is. Ik zou het fijn vinden als de fotograaf van zo'n oude foto zich kenbaar maakt, zodat deze hier vermeld kan worden. Neem contact op, het liefst met de originele foto.

6. Afkortingen. Sommige plaatsnamen worden afgekort of vanwege dat het makkelijker schrijven is of vanwege ruimtegebrek. De afkortingen die gebruikt worden, komen overeen met gebruikte afkortingen op de kentekenplaten.

Terug * Begin tour